Krokomingo, de webwinkel vol met (woon)accessoires van jouw favoriete dier!

Medio 2021 ben ik, Francis 43 jaar en moeder van twee kinderen, gestopt met mijn baan en begonnen met mijn eerste webwinkel "Flamingo Forever", deze webwinkel groeide al gauw heel hard en mijn tweede webwinkel "Animals Forever" volgde al snel. Nu is de tijd gekomen om deze twee webshops samen te voegen en jou te verwelkomen in onze gloednieuwe webwinkelKROKOMINGO. Deze nieuwe naam is een samenvoeging van krokodil en flamingo. Wij geloven dat de wereld vol prachtige dieren is en dat je jouw passie voor hen kunt laten zien in je dagelijks leven. Daarom bieden wij een breed scala aan producten van verschillende dieren, waaronder krokodillen en flamingo's, maar natuurlijk ook nog veel meer andere dieren! Van woonaccessoires tot kleding, sieraden en nog veel meer, alles is doordrenkt met een betoverend dierenthema. Ons dagelijks leven wordt nog mooier wanneer we ons kunnen omringen met de dingen waar we van houden. Daarom streven we er bij Krokomingo naar om jouw huis, je garderobe en je dagelijkse routine te verrijken met unieke en speelse dierenthema's. Of je nu op zoek bent naar een schattige flamingo-kussenhoes of -knuffel, een stoer T-shirt met dierenprint of een elegant dierenbeeld, we hebben iets speciaals voor iedereen. 

In onze gebruiksvriendelijke webshop kun je gemakkelijk navigeren en zoeken naar jouw favoriete dier of specifieke productgroep. Gebruik het handige vergrootglas om snel naar dat ene speciale item te zoeken dat je wilt hebben.

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten direct leverbaar zijn uit eigen voorraad. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. We voegen regelmatig nieuwe producten toe aan de webshop om ervoor te zorgen dat je altijd iets nieuws kunt ontdekken en je collectie kunt uitbreiden.

Als moeder van twee kinderen begrijp ik hoe belangrijk het is om producten te vinden die zowel leuk als veilig zijn. Daarom stellen we hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Zo kun je met een gerust hart genieten van je aankopen.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om meer over mij en Krokomingo te weten te komen. Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het verkennen van onze webwinkel als ik had bij het creëren ervan.

Volg onze social media-kanalen voor de nieuwste producten, updates en acties en aanbiedingen!

Het gezicht achter Krokomingo: Francis

logo webshop krokomingo woonaccessoires zwart goud dierenthema woondecoratie webwinkel

Het nieuwe logo van Krokomingo in de kleuren zwart en goud, deze kleuren komen terug in onze webshop & huisstijl. Veel van onze woonaccessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en / of goud.