Verzending

Wij doen altijd ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis af te leveren

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden gedaan zullen wij nog dezelfde dag verzenden. Op zaterdag zullen alle bestellingen die voor 12:00 uur zijn geplaatst nog dezelfde dag aan de vervoerder worden aangeboden.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Bezorging

Heb je op een werkdag voor 16:00 uur besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Normaal gesproken worden deze bestellingen een dag later afgeleverd door het vervoersbedrijf.

Wij kunnen dit echter nooit garanderen wegens afhankelijkheid van derden.

 

Ophalen in Veldhoven

Het is ook mogelijk om je bestelling op te komen halen in Veldhoven. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. Neem graag even contact met ons op als je je pakketje wil komen halen, dan zorgen wij ervoor dat er iemand aanwezig is!

 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra wij je bestelling hebben verzonden ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail met daarin de track&trace zodat je je bestelling kunt volgen.

 

Verzendkosten

Wij hebben er voor gekozen om binnen Nederland, België en Duitsland te werken met standaard verzendkosten. Deze bedragen voor Nederland €5,95 per bestelling en voor België en Duitsland €8,95 per bestelling. Bestellingen binnen Nederland boven de €75,- worden gratis verzonden. Bestellingen naar België en Duitsland boven de €100,- worden gratis verzonden.

 

Levert Krokomingo ook in het buitenland?

Op dit moment leveren wij binnen Nederland, België en Duitsland. We zijn nog bezig om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om ook naar andere landen te verzenden.